En hovawart hvalp søger hjem

Min opdrætter har fået afbud på en ellers bestilt blond hanhvalp. Burczymucha (alias “Stefek” :D ) Las Ksiezniczek er født d. 9. juli 2019.

Mor: Iula Sun des Leus Altiers – stammer fra en gammel fransk kennel med tradition for smukke og mentalt fornuftige hovawarte. Iula er avlskåret (ZTP) i den største og ældste tyske hovawart klub: Rassezuchtverein für Hovawart-Hunde. Hun er naturligvis også blevet mentalbeskrevet og godkendt til avl i Polsk Kennel Klub. Sporprøver:FH1, Fpr 1, FPr 2, FPr 3. Udstillinger: Polsk Udstillingschampion (PLCH). Stamtavlen kan ses her. Iula er i øvrigt kusine til min egen avlstæve Ussi og moster til min nye tæve Nala (Nalas mor Ismay er kuldsøster til Iula).

Far: Hovarian Upas – stammer fra en gammel finsk kennel med tradition for smukke og mentalt fornuftige hovawarte. Upas avlskåret i den tjekkiske hovawart klub. Udstillinger: C. I. E. (International Udstillingschampion). Stamtavlen kan ses her.

Opdrætterens hjemmeside - klik her.

Stefek er en livlig, glad, kærlig, kontaktsøgende hvalp. Han tegner allerede nu super godt som udstillingshund, men han har også lyst til at arbejde med mennesker. Han har været til sine første træning- sessioner og har klaret sig rigtig godt både med fremmede mennesker og hunde, se her. Hans søster Bogatka er allerede i Danmark, på Sjælland, og kan ses af seriøse interesserede. Stefek er chippet, vaccineret, har et pas, kort sagt: Han er klar til at rejse hjemmefra.

Jeg deler hvalpen på min kennels hjemmeside, fordi jeg stoler på min egen opdrætter og jeg 100% står for den. At købe Stefek er som at købe en hvalp fra mit eget opdræt, med samme garantier og samme støtte efter salg. Jeg hjælper gerne med kontakt til opdrætteren og med alle formaliteter ifm. import af hvalpen (de er faktisk ikke mange :D ).

Hvalpen kan afhentes hos opdrætteren i Polen: Rosin 28, Swiebodzin eller efter aftale på min adresse i Danmark.

Direkte kontakt til opdrætteren: +48 660-261-252

Sådan er Stefek:

Stefek 1 Stefek 3 Stefek 4 Stefek 6 Stefek 7 Stefek 8 Stefek 9 Stefek 10

CLEOHOV's Hovawarte © 2013