Der vil frem til 2020  ingen hvalpe være hos CLEOHOV, da Ussi er gået på pension. Jeg håber at Hayaklause Quba og Ismay’s Nala snart vil erstatte hende som avlstæver. Men alle der interesserer sig for hovawarten er altid velkomne til at kontakte mig og se mine hunde, som er værdige og typiske repræsentanter for racen :)

Vil du købe hvalp hos mig?

Mine hvalpe fødes og bor de 8 uger jeg har dem i stuehuset. De bliver en naturlig (men skærmet) del af mit liv. De kommer også ud i den store verden og oplever lidt inden de rejser hjemmefra.

Hvis du gerne vil købe en CLEOHOV’s hvalp, så skal du komme og besøge os – jeg sælger hverken hvalpe per mail eller telefon. Jeg forventer også at du viser en vis interesse fra du bliver godkendt som hvalpekøber og indtil hvalpen skal rejse hjemmefra. Jeg ser gerne, at de potentielle hvalpekøbere interesserer sig for hundearbejdet og hundeaktiviteter i hvilken som helst form, fordi jeg gerne vil have, at mine hvalpe får et meningsfyldt og indholdsrigt hundeliv.

Hunde som er købt fra mig må aldrig sælges/foræres videre til tredjemand! I tilfælde af at hunden skal skifte hjem, finder hundeejeren og jeg en fælles løsning, som  er skræddersyet til den konkrete situation. Denne klausul vedrørende hunden bliver også skrevet ind i købsaftalen.

Hvalpene gennemgår hvalpetest og bliver fordelt efter temperament og efter hvalpekøbernes behov når de er cirka 7 uger gamle. Det er naturligvis tilladt at komme med ønsker og I bliver trods alt  ikke påduttet en hvalp, som I ikke synes om.

Jeg forbeholder mig ret til at afvise hvalpeinteresserede – uden at give en begrundelse.

Ved at købe en hvalp hos mig får du samtidigt en engageret opdrætter til at bistå dig i dine udfordringer med din hund, hvad end der måtte komme. Jeg står både som opdrætter, hundeadfærdskonsulent og dyrlæge til din rådighed med al min viden og erfaring omkring hunde i almindelighed og om hovawarten i særdeleshed. Spørg mig hellere flere gange for meget end én gang for lidt!

En hvalp hos mig koster 11.000,- kr. Denne pris indeholder:

-          Den første vaccination;

-          Husdyrpas (OBS! Passet er først gyldigt efter, at hunden er blevet vaccineret for rabies efter gældende regler);

-          Ormetabletter til at bruge inden næste vaccination;

-          Medlemskab i Dansk Hovawart Klub for resten af året med 1 gratis udstilling i baby-  eller hvalpeklassen;

-          400 kr. som er forudbetaling for mentalbeskrivelse i Dansk Hovawart Klub.

Ingen af disse ting kan fravælges.

Med hvalpen følger:

-         DKK-stambog med den røde påtegning: Denne hund er avlet efter Dansk  Hovawart Klub og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.
-         DKK’s købsaftale

-         En skriftlig pasningsvejledning, hvis overholdelse er en forudsætning for, at købsgarantien gælder.

-         Foderet til ca. 2-ugers forbrug

-         Et tæppe, en madskål, en børste, legetøj m.m.

 

 

CLEOHOV's Hovawarte © 2013